default-image

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού τα είπαν στους παίκτες

Ποδόσφαιρο
Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού τα είπαν στους παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωί της Κυριακής αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού μετέβη με ειρηνικές διαθέσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κορωπί, για να μεταφέρει στην ομάδα την ανησυχία της και να συζητήσει μαζί με τα μέλη της για το τι φταίει. «Είστε απαράδεκτοι, βελτιωθείτε», είπαν μεταξύ άλλων οι φίλοι του «τριφυλλιού», που πάντως δηλώνουν πως θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται, αλλά περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν περισσότερη διάθεση και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο.

«Σας θέλουμε πολεμιστές και αυτό δεν το είδαμε στο ματς με την Εστορίλ. Ξέρουμε τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη διαιτησία και τις άλλες αδικίες, αλλά εμείς θέλουμε να βλέπουμε πάντα ότι προσπαθείτε. Μη νομίζετε πως φτάσατε στο ταβάνι σας επειδή πήραμε το Κύπελλο και βγήκαμε δεύτεροι πέρσι, πιστεύουμε πως μπορείτε περισσότερα και γ’ αυτό είμαστε εδώ», πρόσθεσαν οι οπαδοί.

Ο Γιάννης Αναστασίου, που ήταν παρών στην κουβέντα, είπε: «Κι εμείς είμαστε στενοχωρημένοι γιατί ξέρουμε πως σας έχουμε απογοητεύσει παρόλο που μας στηρίζετε τόσο. Φταίω κι εγώ, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και τη δουλειά που κάνουμε. Σύντομα θα είμαστε όπως μας θέλετε».

Ο Ζέκα, ως αρχηγός της ομάδας, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του. «Ευχαριστούμε που σας νιώθουμε δίπλα μας. Ξέρουμε το πρόβλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το λύσουμε», τόνισε.

Παρών στο «Απήλιον» ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος, που πριν μιλήσουν οι οπαδοί στους παίκτες, είχε μια επαφή μαζί τους, όπως και ο Τάκης Φύσσας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι επίσης προβληματισμένος και μάλιστα το Σάββατο είχε εκτενείς συζητήσεις με τον Γιάννη Αναστασίου και τον Τάκη Φύσσα. Ήδη από το Σάββατο ο προπονητής του «τριφυλλιού» είχε κάνει έντονες συστάσεις στους παίκτες του ζητώντας άμεση βελτίωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News