default-image

Σούπερ Βαλένθια, 3-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Σούπερ Βαλένθια, 3-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάνοντας απίστευτο ξεκίνημα στο παιχνίδι η Βαλένθια «καθάρισε» την Ατλέτικο Μαδρίτης για να πιάσει κορυφή στην Πριμέρα Ντιβίζιον μετά το υπέρ της 3-1, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω.

Στο 13' το σκορ ήταν ήδη 3-0 με την Βαλένθια να ξεκινά σαν... σεληνιασμένη το παιχνίδι και να προηγείται με αυτογκόλ του Μιράντα στο 6', τον Αντρέ Γκόμες στο 8' και τον Οταμέντι στο 13'.

Η αντίδραση της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε στο 29 όταν ο Μάντζουκιτς μείωσε σε 3-1. Όλα θα μπορούσαν να είχαν πάρει διαφορετική τροπή, ωστόσο στο 44' ο Σικέιρα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για τους φιλοξενούμενους με τον Ντιέγκο Άλβες να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο μέρος οι «ροχιμπλάνκος» δεν βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουν το ματς. Στο 91' ο Σέρτσι σκόραρε, ωστόσο είχε πάρει την μπάλα με το χέρι με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Μουστάφι, Οταμέντι, Γκαγιά, Παρέχο, Φουέγο, Γκόμες (71' Αουγκούστο), Πιάτι (62' Ορμπάν), Αλκασέρ (74' Φεγκουλί), Ροδρίγκο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια, Σικέιρα, Γκοντίν, Μιράντα, Γκάμεζ, Γκάμπι, Τιάγκο (72' Ραούλ Γκαρσία), Τουράν (69' Χιμένεθ), Γκριτσμάν (66' Σέρτσι), Κόκε, Μάντζουκιτς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News