default-image

Μήνυμα στήριξης του κόσμου στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Μήνυμα στήριξης του κόσμου στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Στον ΠΑΟΚ παρόλο που η πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας τους κόντρα στην Γκινγκάμπ έφερε μεγάλη απογοήτευση, οι οπαδοί του αντέδρασαν (αυτή τη φορά) με ωριμότητα.

Αρχικά, με τη λήξη του αγώνα χειροκρότησαν τους παίκτες (που ανταπέδωσαν) δείχνοντας ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουν τη φετινή περίοδο και δεν την διαγράφουν με μία κακή εμφάνιση και ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Κανένας παίκτης δεν αποδοκιμάστηκε και το μόνο που κυριάρχησε στην ατμόσφαιρα ήταν οι ιαχές «ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ».

Λίγο αργότερα, όμως, φρόντισαν με ήρεμο τρόπο να δείξουν και τη δυσφορία τους από την εικόνα του «Δικεφάλου» στην Γαλλία. Σε τετ-α-τετ που είχαν με παίκτες του ΠΑΟΚ, τόνιζαν: «Σας στηρίζουμε, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνετε φέτος, όμως η εμφάνισή σας σήμερα (σ.σ. το βράδυ της Πέμπτης) μας έδωσε μεγάλη πίκρα».

Και προσέθεταν: «Δεν θέλουμε να σας δούμε ξανά έτσι. Θέλουμε να δείχνετε μαχητικότητα και να παίζετε με την ίδια διάθεση και ενέργεια σε όλα τα ματς».

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές έδειχναν να αντιλαμβάνονται τα παράπονα του κόσμου και συμφωνούσαν με τα περισσότερα  απ’ όσα άκουγαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News