default-image

Αποφάσισε να φύγει από τη Red Bull ο Φέτελ

Αθλητισμός
Αποφάσισε να φύγει από τη Red Bull ο Φέτελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από έξι χρόνια στη Red Bull που συνοδεύτηκαν από την κατάκτηση τεσσάρων διαδοχικών τίτλων, ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποφάσισε να αποχωρήσει από το Μίλτον Κέινς.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής συναντήθηκε με τον επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, και του ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους «ταύρους», προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Κι αυτή θα είναι, σύμφωνα με τον Χόρνερ, η Ferrari, καθώς ο Φέτελ φέρεται να έχει δεχθεί άκρως δελεαστική πρόταση συνεργασίας από τη «σκουντερία», προκειμένου να μετακομίσει στο Μαρανέλο από το 2015.

Ο Χόρνερ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, με την αντίδραση της Red Bull να είναι ακαριαία, μιας και λίγη ώρα πριν από την έναρξη της τρίτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του ιαπωνικού γκραν πρι ανακοινώθηκε πως ο αντικαταστάτης του Γερμανού θα είναι ο Ντάνιιλ Κβίατ.

Ο Ρώσος προάγεται από την Toro Rosso στη Red Bull έπειτα από μόλις δέκα μήνες στη Formula 1, έχοντας όμως πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Ferrari, πλέον είναι παραπάνω από προφανές πως το διαζύγιο με τον Φερνάντο Αλόνσο είναι αναπόφευκτο. Ο Μάρκο Ματιάτσι δήλωσε πως ο Αλόνσο του ζήτησε να σπάσουν το συμβόλαιο ώστε να συνεχίσει από το 2015 στη McLaren.

Ως εκ τούτου όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν και ουσιαστικές εξελίξεις, με τον Ισπανό να αποχωρεί από το Μαρανέλο έπειτα από πέντε στείρα χρόνια και να επιστρέφει στο Γουόκινγκ, εκεί όπου το 2007 έζησε μιαν αρκετά δύσκολη σεζόν ως πιλότος της McLaren, έχοντας να αντιμετωπίσει την εσωτερική «διαμάχη» με τον –ρούκι τότε- Λιούις Χάμιλτον.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News