default-image

Δε γλιτώνει τη δίκη ο Μέσι

Αθλητισμός
Δε γλιτώνει τη δίκη ο Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικαστής της Γκάβα, απέρριψε την έφεση που έκανε ο Λιονέλ Μέσι για να μην εμπλακεί το όνομα του στην υπόθεση της φοροδιαφυγής, με το επιχείρημα ότι ο παίκτης της Μπαρτσελόνα μπορεί να ήξερε τις δραστηριότητες του πατέρας του, Χόρχε, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του και διαχειρίζεται τα οικονομικά του θέματα.

Ο δικαστής επίσης απέρριψε το αίτημα του Μέσι για να καταθέσουν ως μάρτυρες ο Αλφόσνο Νεμπότ, ο δικηγόρος, Άνχελ Χουαρέθ και Ραούλ Σανιελί, μέλος της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, καθώς θεωρεί ότι η κατάθεση τους δεν είναι σχετική με την υπόθεση.

Ο Μέσι είχε την… υποστήριξη του εισαγγελέα, ο οποίος θεωρούσε ότι δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι ο 27χρονος έκανε κάτι μη νόμιμο, αλλά από την πλευρά του ο δικαστής θεώρησε ότι αυτό είναι μια υποκειμενική άποψη.

Πατέρας και γιος Μέσι έχουν πέντε μέρες για να κάνουν νέα έφεση για την υπόθεση που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 και αφορούσε φοροδιαφυγή, για το ποσό περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ την περίοδο 2007-09.

Τον Αύγουστο ο Μέσι είχε πληρώσει πέντε εκατομμύρια ευρώ στην εφορία και είχε δηλώσει ότι ούτε εκείνος ούτε ο πατέρας του έχουν διαπράξει κάποιο οικονομικό έγκλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News