default-image

Αναστασιάδης: "Εγώ ευθύνομαι για την ήττα"

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: "Εγώ ευθύνομαι για την ήττα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια στην Γκινκάμπ για τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ έδωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το ματς.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλαβε την ευθύνη της ήττας παραδεχόμενος πως πολλοί από τους παίκτες του «δικεφάλου του βορρά» δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, οι αντίπαλοι εμφανίστηκαν ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια.

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να κυλήσει έτσι το ματς το οποίο και χαρακτήρισε «κακή παρένθεση».

Για τον αγώνα: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σε παιχνίδια όπως το σημερινό. Δεν μπορείς να κερδίσεις με τρεις και τέσσερις παίκτες. Είχαμε πρόβλημα στον άξονα, στα άκρα και στο κέντρο, αλλά το κυριότερο ήταν ότι δεν τρέξαμε, δεν βάλαμε τα πόδια μας και χάσαμε πολλές μονομαχίες και στον αέρα και κάτω και χάσαμε φυσιολογικά. Ευτυχώς που είχαμε το κεντρικό δίδυμο καλά. Είναι άσχημη μέρα για εμάς, είναι κακή παρένθεση, δεν το περίμενα. Φαίνεται μείναμε στον ΟΦΗ και πήραν τα μυαλά μας αέρα. Την ευθύνη την έχω εγώ και κανένας άλλος. Το θετικό είναι ότι θα φανεί στα επόμενα ματς αν συνήλθαμε, αν δεν ξαναγίνει. Να μπορέσουμε να τα βάλουμε κάτω. Είναι ένα παιχνίδι χάθηκε, πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα και γι' αυτό προετοιμαστήκαμε. Αλλά άλλα είναι τα δικά μας τα θέλω, ο αντίπαλος δυστυχώς ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».

Για την εμφάνιση των παικτών της ομάδας: «Ήταν πολλοί σε κακή μέρα. Παρόλο που είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο είπαμε να μπούμε δυνατά στο δεύτερο, αλλά δυστυχώς για εμάς σε ένα πεντάλεπτο δεχθήκαμε δύο γκολ. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, θα μπορούσαμε να μειώσουμε, αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε με αυτή την εικόνα κάτι παραπάνω. Είναι άσχημο για έναν προπονητή και για τον κόσμο που ήρθε εδώ αυτή η εικόνα. Θα ήταν άδικο γι' αυτά τα παιδιά, γι' αυτή την προσπάθεια που έκαναν και για την θέληση που είχαν να μιλήσουμε για υποτίμηση από εμάς. Πρέπει να την δώσουμε συγχαρητήρια. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα απ' αυτό το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή της Γκινγκάμπ γι' αυτή την εμφάνιση».

Για το αν ο ΠΑΟΚ κατέβηκε αμυντικά: «Οι εντολές είναι οι ίδιες σε κάθε παιχνίδι, το θέμα είναι τι μπορείς και τι θέλεις να κάνεις. Εμείς δεν κάναμε τίποτα. Αυτή η παθητική στάση ήρθε γιατί μας πήραν όλες τις μονομαχίες και εκεί που έπρεπε να έχουμε εμείς την μπάλα και να βγούμε μπροστά, βρισκόμασταν εκτεθειμένοι. Επ' ουδενί δεν καθίσαμε πίσω επειδή θέλαμε, μας ανάγκασε ο αντίπαλος κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες. Όταν δεν έχεις αυτά τα στοιχεία δεν γίνεται τίποτα σωστά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News