default-image

Έδωσε 200 χιλιάδες ευρώ σε διακονισμούς ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Έδωσε 200 χιλιάδες ευρώ σε διακονισμούς ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν βγήκε στο «φως» η προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ για υπαγωγή στο άρθρο 99, άρχισαν τα… χτυπήματα κάτω από τη μέση, με αφορμή την υποτιθέμενη ένταξη σ' αυτή τη διαδικασία και τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Αν κάτι τέτοιο ήταν αλήθεια, η διοίκηση θα αναιρούσε την δοσοποίηση για τις παλιές οφειλές, που η ίδια έδωσε «μάχη» να «περάσει» στην Σούπερ Λίγκα.

Ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης, το διέψευσε στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV πριν από είκοσι μέρες περίπου, ενώ και η δικαστική διαδικασία στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου επαλήθευσε ότι δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αίτηση πρώην παίκτες και τεχνική.

Μία ακόμη επιβεβαίωσε ήρθε προχθές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν.Κ.» διατέθηκαν 200 χιλιάδες για δόσεις, που αφορούν κάποιους από τους διακανονισμούς για τις παλιές οφειλές (σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και μάνατζερ). Έτσι, το «μνημόνιο» δοσοποίησης όχι μόνο ήταν μια πρόταση του ΟΦΗ, αλλά τηρείται κιόλας, κόντρα στα απαισιόδοξα «μηνύματα» για εγκατάλειψη της προσπάθειας εξυγίανσης, μετά την αίτηση για το άρθρο 99.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα δοθούν και χρήματα για το «εσωτερικό» της ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους να κάνουν υπομονή και να δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News