default-image

Για διπλό στην Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Για διπλό στην Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα από την Ντιναμό Μόσχας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League ο Παναθηναϊκός καλείται να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Εστορίλ για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης..

Εφόσον οι «πράσινοι» επιθυμούν να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, χρειάζεται σήμερα να πάρουν τη νίκη μέσα στην Πορτογαλία και να καλύψουν την απώλεια της πρώτης αγωνιστικής.

Το έργο, όμως, του «τριφυλλιού» δεν είναι εύκολο, παρότι η Εστορίλ δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά την περσινή σεζόν ήταν μία από τις περσινές εκπλήξεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Αναστασίου θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοτσόλη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπ, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς εσωτερικούς μέσους. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης (ή Ντίνας), Μπαϊράμι και Πέτριτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Ατζαγκούν Πέτριτς, Μπούι, Καρέλη και Τριανταφυλλόπουλος. Εκτός έμειναν οι Μπεγκ και Μέντες.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Πορτογάλοι θα αγωνιστούν με τους Κιέζιτσεκ, Μάνο, Ταβάρες, Ρουμπέν Φερνάντες, Εμίντιο Ράφαελ, Ντιόγκο Αμάντο, Φιλίπε Γκονσάλβες, Σέμπα, Μπρούνο Λόπες, Μάρτιν Καμπρέρα και Κούκα.

Στον πάγκο θα είναι οι Βάγκνερ, Τόζε, Φερναντίνιο, Άντερσον Λούις, Αφόνσο Τάιρα, Μπρούνο Νασιμένο, Κλέμπερ, Ντιόγκο και Αρτούρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News