default-image

Εκτός έδρας νίκη για την Μπάγερν επί της ΤΣΣΚΑ

Ποδόσφαιρο
Εκτός έδρας νίκη για την Μπάγερν επί της ΤΣΣΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στους ομίλους του Champions League πήρε η Μπάγερν Μονάχου, καθώς επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Χίμκι (κεκλεισμένων των θυρών).

Το μοναδικό γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Τόμας Μίλερ στο 22' με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μάριο Γκέτσε και ήταν αμφισβητούμενο.

Το σκορ στο Χίμκι άνοιξε ο Τόμας Μίλερ στο 22ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μάριο Γκέτσε και είναι αμφισβητούμενο (ανατροπή έγινε, αλλά πιθανότατα εκτός περιοχής).

Στο 37ο λεπτό είχε σπουδαία διπλή ευκαιρία, με τον Μούσα να... εκθέτει τον Μπενατιά, αλλά τον Νόιερ να τον νικά στο τετ-α-τετ και εν συνεχεία ο Τόσιτς αμαρκάριστος από κοντά αστόχησε, ενώ στο 41' ο Ερεμένκο είχε δοκάρι.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε, η Μπάγερν είχε τον έλεγχο και απλά κράτησε το αποτέλεσμα και πήρε τους τρεις βαθμούς.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Νάτχο (66' Ντουμπιά), Ερεμένκο, Τόσιτς (78' Εφρέμοβ), Μιλάνοφ, Μούσα.

ΜΠΑΓΕΡΝ : Νόιερ, Μπενάτια, Ντάντε, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Μπερνάτ, Ρόμπεν (81' Ραφίνια), Γκέτσε (77' Σατσίρι), Τόμας Μίλερ, Λεβαντόβσκι (90' Πισάρο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News