default-image

Sold out τα εισιτήρια της Εθνικής με Φινλανδία

Ποδόσφαιρο
Sold out τα εισιτήρια της Εθνικής με Φινλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την συμπαράσταση αρκετών, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά, φιλάθλων της θα έχει η Ελλάδα στην Φινλανδία το επόμενο Σάββατο, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro2016.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ όσα εισιτήρια είχε πάρει διατέθηκαν σε φιλάθλους ελληνικής και πυριακής καταγωγής, που θα δώσουν το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι για να βοηθήσουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τους παίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε προμηθευτεί και διέθεσε αποκλειστικά μέσω της καθιερωμένης on-line διαδικασίας, σε ελληνικής και κυπριακής καταγωγής φιλάθλους, για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Φινλανδίας (11/10/2014, 21:45, ολυμπιακό στάδιο Ελσίνκι), για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα παραλάβουν με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη διαβατηρίου από το RADISSON BLU PLAZA HOTEL HELSINKI (Mikonkatu, 23 -  FI-00100 - Helsinki -Finland - Phone : + 358 20 1234703) ως εξής:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News