Αθλητισμός

Πανελλήνια διακοπή ζητάει η ΕΠΣΗ!

Στο σημερινό της Διοικητικό Συμβούλιο η ΕΠΣΗ δεν αποφάσισε μόνο την αναβολή των αγώνων για τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο, αλλά αποδεικνύει πως θέλει να λάβει δραστικά μέτρα για να «πατάξει» τα φαινόμενα της βίας.

Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής έχει συγκαλέσει σύσκεψη στην Περιφέρει Κρήτης, όπου το «παρών» θα δώσουν βουλευτές, αστυνομία και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η επ' αόριστον διακοπή όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μέχρι την δημιουργία ενός νέου νομικού πλαισίου για να εκλείψει οριστικά το φαινόμενο της βίας από τα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως με αφορμή τον άδικο θάνατο του φίλαθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη και έλαβε ομοφώνως τις παρακάτω αποφάσεις:

1) Αναβολή των επόμενων αγώνων Κυπέλλου (1 Οκτωβρίου) και πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ (4-5 Οκτωβρίου).

2) Συγκαλείται από το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ σύσκεψη την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Περιφέρεια Κρήτης μεταξύ βουλευτών, αστυνομίας και όλων των εμπλεκόμενων τοπικών και αθλητικών φορέων, με θέμα τη λήψη αποφάσεων για την πάταξη της βίας στα γήπεδα.

3) Μεταξύ των προτάσεων που συζήτησε το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και θα τεθούν στην σύσκεψη της Κυριακής είναι η επ' αόριστον διακοπή όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μέχρι την δημιουργία ενός νέου νομικού πλαισίου για να εκλείψει οριστικά το φαινόμενο της βίας από τα γήπεδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια