default-image

Την Παρασκευή το Άρης-ΑΕΚ

Μπάσκετ
Την Παρασκευή το Άρης-ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ μετατέθηκε για την Παρασκευή από την ΕΟΚ και έτσι θα διεξαχθεί κανονικά, παρά την αναβολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας το σαββατοκύριακο.

Η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε την εξέλιξη με ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί μία ημέρα νωρίτερα από το αρχικώς προγραμματισμένο. Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 2ου γύρου της διοργάνωσης ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο, ωστόσο η εντολή αναβολής από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, προκάλεσε αλλαγές στο καλεντάρι.

Ως εκ τούτου, ίδιο δρόμο ενδέχεται να ακολουθήσει και η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Κόροιβο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο προημιτελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στις 8 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

"Με απόφαση της Ε.Ο.Κ. και μετά την αναβολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα για το Σαββατοκύριακο, η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΑΡΗ και την ΑΕΚ, θα γίνει την Παρασκευή 3/10, στις 5μ.μ., στο "Nick Galis Hall".

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ ξεκινά από σήμερα Τρίτη (30/9). Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας η τιμή είναι 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 265 600), καθημερινά από τις 9π.μ. ως τις 8μ.μ.".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News