default-image

Εκτός Μέντες, δύσκολα ο Λαγός

Ποδόσφαιρο
Εκτός Μέντες, δύσκολα ο Λαγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Εστορίλ για το Europa League, ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Λαγό και Μέντες να προπονούνται ατομικά και να μην καταφέρνουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των υπολοίπων. Ο πρώτος ναι μεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των 21 ποδοσφαιριστών για την Πορτογαλία, ωστόσο, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να βρεθεί στην τελική 18άδα.

Ο Μέντες «κόπηκε» κι αν δεν είναι έτοιμος ο Λαγός για να αγωνιστεί, οι «πράσινοι» ξεμένουν από αμυντικά χαφ και πάνε σε λύση ανάγκης ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τους Πορτογάλους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Πορτογάλους, που θα διεξαχθεί στο «Estadio Antonio Coimbra da Mota», για την δεύτερη αγωνιστική του UEFA Europa League.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι και Μπαϊράμι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News