Αθλητισμός

Παίρνει Πόι ο Άρης

Ο Μάουρο Πόι πρέπει ουσιαστικά να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Άρη, τη στιγμή που η υπόθεση του Δημήτρη Σιαλμά ναυάγησε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του παίζοντας επιτυχώς σε Ξάνθη, Λεβαδειακό, ενώ αγωνίστηκε και στον Παναιτωλικό, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, συμφώνησε με τον Γιώργο Γαλανό και θα αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι δυο πλευρές υπέγραψαν συμφωνητικό για ένα χρόνο κι έβαλαν και ειδικό όρο συμμετοχών, ώστε να είναι διασφαλισμένοι σε περίπτωση που ο παίκτης αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Όσον αφορά τώρα στον Σιαλμά, ο Αθηναίος επιθετικός δεν τα βρήκε με τους Θεσσαλονικείς και η υπόθεσή του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οδεύει προς ναυάγιο. Βασική αιτία της διαφωνίας είναι ο τρίτος χρόνος της συνεργασίας που δεν διασφαλίζεται στον 28χρονο επιθετικό παρά το γεγονός ότι ήταν μέρος της αρχικής συμφωνίας με τον Γιώργο Γαλανό.

Κι αυτό γιατί ο Σιαλμάς ήθελε, εφόσον πάνε όλα καλά, στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του να παίξει στην Super League με τον Άρη. Αντ' αυτού ζήτησε να μπει μια ρήτρα 20.000 ευρώ, οι επικεφαλής των «κίτρινων» αρνήθηκαν κι όπως όλα δείχνουν κι αυτή η περίπτωση δεν θα προχωρήσει...

Σχόλια