default-image

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για το θάνατο Κατσούλη!

Ποδόσφαιρο
Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για το θάνατο Κατσούλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της προσεχούς αγωνιστικής, λόγω του θανάτου του οπαδού του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, που έπεσε θύμα της οπαδικής βίας στον αγώνα με τον Ηρόδοτο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής.

Θρήνος στο πανελλήνιο για τον αδόκητο χαμό του φιλάθλου του Εθνικού

Πάλεψε για 16 ημέρες κρατηθεί στη ζωή  μετά τη συμπλοκή στις κερκίδες κατά τον αγώνα Ηρόδοτος Εθνικός .Πριν τρεις ημέρες και ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και σήμερα ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιά Κώστας Κατσούλης έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα ακόμη  ανεξίτηλο στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Σε νομικό επίπεδο και ενώ η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στην ανάκριση, η κατηγορία που ασκήθηκε στα 4 άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση,από απόπειρα ανθρωποκτονίας θα μετατραπεί σε τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αυτήν πλέον θα αντιμετωπίσουν στο δικαστήριο.

Ο 47χρονος μετά τη συμπλοκή το απόγευμα της 14ης Σεπτεμβρίου  μεταφέρθηκε  στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου αρχικά διαγνώστηκε βαριά εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος χωρίς όμως εμφανή ύπαρξη σωματικών κακώσεων. Διάγνωση που αμφισβητήθηκε από τους γιατρούς του 401 όπου μεταφέρθηκε, καθώς διαφώνησαν με την ύπαρξη ανευρύσματος μετά τις ειδικευμένες εξετάσεις.

Προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ο Κώστας Κατσούλης κατέληξε σε κωματώδη κατάσταση επιστρατεύτηκε και ιατροδικαστής. Όπως ανέφερε η τότε κατάσταση του μπορεί να οφείλεται σε τραυματική αιτιολογία με βάση τα χτυπήματα στα χέρια του που δεν αποκλείεται  να έβαλε για να προστατευτεί.

Η νομική προέκταση της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις από τους 4 που συνελήφθηκαν για το επεισόδιο έχουν προφυλακιστεί, ενώ 1 αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σορό του φιλάθλου του Εθνικού  θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή ώστε να υπάρξει  μια πιο καθαρή εικόνα για το τι ακριβώς οδήγησε τον άτυχο άνδρα στον θάνατο.

Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για το θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη.

Ας είναι το τελευταίο κρούσμα βίας και άδικου θανάτου που συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News