Αθλητισμός

Θα αγωνιστεί τελικά στην Α1 ο Πανιώνιος

Με τον Πανιώνιο στη γραμμή της εκκίνησης θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1, καθώς οι "κυανέρυθροι" πήραν το πολυπόθητο πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή των Νεοσμυρνιωτών.

Από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΕΕΑ ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός αλλά και ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος ως εκπρόσωπος της Καβάλας κατέθεσε το φάκελο της Μακεδονικής ομάδας στην επιτροπή.

Πρώτος την πόρτα των γραφείων της ΕΕΑ πέρασε ο Ηλίας Λιανός, ο οποίος προσπάθησε να μεταπείσει τα μέλη της επιτροπής προκειμένου να επανεξετάσουν τον "κυανέρυθρο" φάκελο. Έπειτα από μία ώρα ο ισχυρός άντρας του Πανιωνίου αποχώρησε με τους εκπροσώπους της Καβάλας να καταθέτουν φάκελο και να ζητούν από την επιτροπή να συμμετάσχουν στην Α1 παίρνοντας την θέση του Πανιωνίου. Τελικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4-3 αποφάσισε να δώσει δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή Basket League στον Πανιώνιο.

Πηγή: Sport24.gr

Σχόλια