Αθλητισμός

Στη "Μικτή Ζώνη" απόψε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος

«Θα πούμε για όλα. Ό,τι κινείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε όλα τα φάσματα. Για τον ΟΦΗ και τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ΠΑΕ...».

Αυτά μας είπε, μεταξύ άλλων, ενόψει της αποψινής εμφάνισής του στη «Μικτή Ζώνη», ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ Βίκτωρ Μητρόπουλος, που είναι εδώ και χρόνια ενεργό μέλος του Ηρακλείου με την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο «Θάλασσα Club».

 Ο έμπειρος παράγοντας και εκδότης της «Άποψης» έχει άμεση γνώση για το χθες και το σήμερα και μπορεί να υπολογίσει τι παίζεται για το μέλλον του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Το όνομά του «παίζει» στα ρεπορτάζ που ασχολούνται με τις πιθανές διαδοχές στην ΕΠΟ.

 Είναι γνωστό, δε, ότι είναι από εκείνους που χορήγησαν την ΠΑΕ ΟΦΗ στα πρώτα δύσκολα χρόνια, ότι είναι πολύ κοντά στην κρητική ομάδα, βοηθώντας με την εμπειρία του στα κέντρα αποφάσεων, ενώ άνθρωποί του έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για να δοθούν λύσεις σε πολλά πεδία. Ανοικτή ατζέντα λοιπόν απόψε στις 22:00 στη «Μικτή Ζώνη» της «ΚΡΗΤΗ TV» και μαζί όλη η τρέχουσα επικαιρότητα.

Σχόλια