Αθλητισμός

Έκρουσε καμπανάκι ο Μίτσελ

Η εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο ήταν εκείνη που πείραξε περισσότερο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ακόμα και από την ήττα, η οποία είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο.

Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν άνευροι απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μίτσελ, ο οποίος περίμενε υπομονετικά και... προετοιμασμένος τους παίκτες του στην προπόνηση της Κυριακής.

Χωρίς να ανεβάσει αρκετά τους τόνους, μιας και έπεται το παιχνίδι με την Μάλμε, ο Μίτσελ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του και τους έθεσε προ των ευθυνών τους.

"Δεν πρέπει να ψάχνετε δικαιολογίες στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Πρέπει να το ξεπεράσετε αυτό το κομμάτι. Είναι κάτι που έπρεπε να το είχατε καταλάβει από το Αγρίνιο.

Από εδώ και μέρα με κάθε ομάδα θα συμβαίνει αυτό. Είστε οι πρωταθλητές και όλοι θα θέλουν να σας κερδίσουν. Δείξτε τους ότι δεν μπορούν να το κάνουν", είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια έκανε συγκεκριμένες παρατηρήσεις στους παίκτες και μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον αντίπαλο τους (Ατρόμητο):

"Άλλα είπαμε να κάνουμε και άλλα κάναμε στο παιχνίδι. Από το εικοστό λεπτό και μετά δεν δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι παίζουμε σαν ομάδα.

Δείξαμε σαν να μην ξέρουμε που αγωνιζόμαστε. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς είστε νέοι στην ομάδα, ρωτήστε τους παλαιότερους για το τι είναι ο Ολυμπιακός. Ρωτήστε τον Μανιάτη να σας πει τι είναι ο Ολυμπιακός", τόνισε ο Μίτσελ και κάπου εκεί έληξε η συζήτηση, στέλνοντας όμως ένα ακόμα μήνυμα:

"Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι δύσκολη. Έχουμε την Μάλμε και τον ΠΑΟΚ. Συνέλθετε όσο είναι ακόμα καιρός...".

Σχόλια