default-image

Παραχώρησε ισοπαλία 1-1 ο Εργοτέλης στον Παναιτωλικό, MVP ο Μπρούνο

Ποδόσφαιρο
Παραχώρησε ισοπαλία 1-1 ο Εργοτέλης στον Παναιτωλικό, MVP ο Μπρούνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν αυτό που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, ανάμεσα σε Εργοτέλη και Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ικανοποιητικά, έχοντας και ψυχολογία από το σπουδαίο "διπλό" της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Νίκη Βόλου. Οι κιτρινόμαυροι είχαν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους αλλά ήταν φλύαροι, δίχως να βρίσκουν λύσεις για να απειλήσουν εντός περιοχής.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο  24ο λεπτό με τον Μορένο μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μαρτίνες και γύρισμα από δεξιά. Ο σκόρερ στο 33' είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του αλλά από δύσκολη γωνία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το λάθος του Τσέρνι.

Ο Εργοτέλης απείλησε στο 3', με την γυριστή κεφαλιά του Μέγι που μπλόκαρε ο Ραφαέλ, και στο 35' όταν ο Τζανακάκης ελίχθηκε ιδανικά μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε με το αριστερό βρήκε σωστά τοποθετημένο τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση και τον Χαλκιαδάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Ραφαέλ στο τετ-α-τετ του 54ου λεπτού. Όμως ο Εργοτέλης βρήκε την λύση στο 60', όταν σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Λυκογιάννης με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το 1-1!

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων -και κυρίως των γηπεδούχων- για ένα ακόμη γκολ, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Εργοτέλης: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς. Λυκογιάννης (81' Κούτρης), Κοζορώνης (67' Γκέντσογλου), Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος (86' Πίτσος), Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος (59' Παπουτσογιαννόπουλος), Κάπελ (74' Μύγας), Φωτάκης (89' Καλογέρης), Μαρτίνες, Μορένο.

Πολυτιμότερος ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης

Η ψηφοφορία για τον τίτλο «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ MVP» στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανέδειξε νικητή τον Μπρούνο. Βραβείο στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας παρέδωσε ο γενικός αρχηγός Σταύρος Λαμπράκης.

Κατά την βράβευσή του ο Μπρούνο, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την βοήθειά τους στο παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις για να κερδίσουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News