default-image

Ανακοινώθηκε ο Φερνάντο Σάντος

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώθηκε ο Φερνάντο Σάντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φερνάντος Σάντος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Ο πρώην προπονητής της Ελλάδας, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, επιστρέφει σε πάγκο εθνικής ομάδας και μάλιστα της πατρίδας του.

«Ο Φερνάντο Σάντος (59) είναι ο νέος εκλέκτορας της εθνικής. Η παρουσίαση του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας θα γίνει στις 12:30 την Τετάρτη. Ο νέος τεχνικός έχει στο παρελθόν εργαστεί στις Εστορίλ, Εστρέλα Αμαδόρα, Πόρτο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Σπόρτινγκ, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ, εθνική Ελλάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας.

Ο Σάντος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Πάουλο Μπέντο, θα παρουσιαστεί στον Τύπο αύριο Τετάρτη (24/09) στις 12:30 στα γραφεία της ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος είχε τιμωρηθεί με οκτώ αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στο Mundial, ωστόσο η ποινή αναμένεται να «πέσει» κι αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την πρόσληψή του.

Άλλωστε, ήταν το μεγάλο φαβορί από την στιγμή που απομακρύνθηκε ο Μπέντο, με τον οποίο οι Ίβηρες έκαναν... στραβή αρχή στα προκριματικά του Euro 2016. Θυμίζουμε πως η Πορτογαλία ηττήθηκε εντός έδρας από την Αλβανία, ενώ στον όμιλό της έχει ακόμα τις Δανία, Σερβία και Αρμενία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News