default-image

Αποκαλύψεις Φραγκουλάκη-Δασκαλάκη στο Ράδιο 9,84

Ποδόσφαιρο
Αποκαλύψεις Φραγκουλάκη-Δασκαλάκη στο Ράδιο 9,84

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικοί ήταν οι Μιχάλης Φραγκουλάκης και Σήφης Δασκαλάκης στην παρέμβασή τους στο Ράδιο 9,84 και την αθλητική εκπομπή του δημοσιογράφου Στέλιου Μαλτεζάκη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν για την απομάκρυνσή τους από τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι ακόμη και σήμερα αγνοούν τους λόγους που ο Τζενάρο Γκατούζο πήρε αυτή την απόφαση. Πάντως, αμφότεροι εξέφρασαν αμφιβολίες κατά πόσο ήταν δική του εισήγηση.

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, που ζήτησε ο ίδιος να παρέμβει, επισήμανε ξεκινώντας: «Μετά και τα τελευταία γεγονότα και όσα ακούγονται για μένα, ήθελα εγώ να παρέμβω για αυτό σας πήρα τηλέφωνο. Όσα έχουν ειπωθεί με προσβάλλουν ως άνθρωπο, γιατί είναι όλα ψέματα και με θίγουν. Κανείς δεν μπορεί να βγαίνει και να λασπολογεί για το όνομά μου. Αυτές τις ημέρες έχω ακούσει πάρα πολλά για πειθαρχικά παραπτώματα, ότι μετά τον Εργοτέλη ήρθα σε αντιπαράθεση με τον προπονητή, ότι κατηγορώ τους συμπαίκτες μου, ότι είμαι ρουφιάνος. Όμως οι ρουφιάνοι επιβιώνουν τη σημερινή εποχή και, αν ήμουν, δε θα βρισκόμουν σ' αυτή τη θέση. Είμαι 31 ετών, έχω οικογένεια και, σε όποια ομάδα πήγα, ποτέ δε δημιούργησα πρόβλημα, πόσω μάλλον στον τόπο μου. Μπορούν να βγουν οι συμπαίκτες μου, να πουν αν εγώ γκρίνιαζα στα αποδυτήρια για τον αγωνιστικό μου χρόνο. Αν υπάρχει έστω και ένας, εγώ δεν κλοτσάω ξανά μπάλα, ούτε στο σπίτι μου. Εγώ δεν είμαι όπως με παρουσιάζουν.

Ακόμη δεν ξέρω το λόγο που είμαι εκτός ομάδας. Ο προπονητής λέει ότι με έδιωξε. Εγώ προκαλώ τον κ. Γκατούζο να βγει και να πει σε ποιους κανόνες δεν πειθαρχούσα. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός. Βγήκα να μιλήσω, γιατί λασπολογούν για το όνομά μου και όταν έρθει ο Δεκέμβριος δε θα μπορώ να βρω ομάδα. Κάνουν κακό στη δουλειά μου. Αυτό με στεναχωρεί».

Για όσα έγιναν μετά το ματς με τον Εργοτέλη: «Είναι τελείως ψέματα, ότι γελούσαμε στα αποδυτήρια στο φιλικό με τον Εργοτέλη. Ξέρω ότι είμαι στο μάτι του κυκλώνα, γιατί να γελάω, άλλωστε δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου και δε θα το έκανα. Μετά το ματς αυτό, ειδοποιήθηκα από τον πρόεδρο και τον προπονητή στις 12 τη νύχτα ότι είμαι εκτός ομάδας, χωρίς να μου πουν το λόγο. Μπορώ να επικαλεστώ συμπαίκτες μου ονομαστικά, αλλά δε θέλω να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Έχω μαρτυρίες από πολλά άτομα, που ήταν μπροστά, ότι ο κ. Γκατούζο είπε για μας, ότι δε μας θέλει στην ομάδα και θα μας πληρώσει το συμβόλαιο. Αν είναι ψέματα, να βγει να το πει μπροστά σ' αυτά τα άτομα».

Για την απόφαση να κάνει προσφυγή: «Με οδήγησαν στην προσφυγή, όπου διεκδικώ τα περυσινά χρήματα και φέτος τέσσερις μήνες. Αν δεν έκανα στον προπονητή, μπορούσε να μου το πει νωρίτερα, την περίοδο της προετοιμασίας. Έρχονται 11 Σεπτέμβρη και μου λένε "είσαι εκτός ομάδας", χωρίς να ξέρω το λόγο. Μέσα στα αποδυτήρια δεν έχω κάνει τίποτα και το ξέρουν πολύ καλά οι συμπαίκτες μου. Εγώ σεβάστηκα τον προπονητή, όμως αυτός με προσβάλλει προσωπικά. Δε με έδιωξε, έκανα προσφυγή. Θέλησα να φύγω, γιατί λένε ψέματα. Είπε ο προπονητής ότι δεν ξεκινάει την προπόνηση αν δε φύγουμε. Τι είμαστε, δολοφόνοι; Επιτέλους να μάθουμε τι κάναμε».

Από την πλευρά του ο Σήφης Δασκαλάκης υπογράμμισε: «Δεν έχουμε αναφερθεί στο θέμα, γιατί δε θέλαμε να κάνουμε ομάδα. Όμως, όταν δεν απαντάς, τότε οι άλλοι λένε την "αλήθεια". Να αρχίζω τις φωνές και να βρίζω, αυτό σε κάνει πιο άντρα ίσως. Εγώ το έχω τελειώσει το σχολείο και θα μιλήσω όπως πρέπει. Δε θέλαμε να δώσουμε συνέχεια, κινηθήκαμε στα πλαίσια του νόμου. Όταν δημιουργείς πρόβλημα, σου λένε στα ίσια "έκανες αυτό και σε διώχνω". Βγήκε επίσημα, ότι κάναμε κάτι συγκεκριμένο; Τέτοια οργή; Ξύπνησε ένα πρωί και τα είχε μαζί μας. Κάποιος του είπε κάτι, εκεί καταλήγουν τα δεδομένα. Υπάρχουν λόγια τρίτου. Με φώναξε ο προπονητής και μου είπε ότι του ανέφεραν πως φώναζα και έκανα διάφορα. Του είπα να φωνάξει αυτόν που του μετέφερε όσα του μετέφερε και να τα πει μπροστά μου, να δούμε ποιος έχει… καρύδια και ποιος όχι. Ο καθένας έρχεται αντιμέτωπος με τις επιλογές του. Δεν ξεκίνησα στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε ο Λόρια, πολύ καλός τερματοφύλακας. Αν εγώ αντέδρασα, θα έπρεπε να μου γίνει κάποια παρατήρηση. "Φύγετε αμέσως"; Για ποιο λόγο; Από 'κει και πέρα, δε θέλουμε το κακό της ομάδας, στην οποία μεγαλώσαμε. Είκοσι χρόνια συμπληρωμένα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News