default-image

Ζβάντζιγκερ: "Το Μουντιάλ του 2022 δε θα γίνει στο Κατάρ"

Ποδόσφαιρο
Ζβάντζιγκερ: "Το Μουντιάλ του 2022 δε θα γίνει στο Κατάρ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοένα και περισσότεροι γίνονται αυτοί που πιστεύουν ότι το Μουντιάλ του 2022 δε θα διεξαχθεί τελικά στο Κατάρ. Ένας εξ αυτών είναι και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA, Τέο Ζβάντζιγκερ.

Οι πρώτες επίσημες αντιθέσεις για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ αρχίζουν να εκδηλώνονται με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA, Τέο Ζβάντζιγκερ, να σέρνει πρώτος το χορό αναστατώνοντας την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με την τοποθέτησή του.

"Προσωπικά νομίζω ότι το Μουντιάλ του 2022, τελικά δε θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ. Οι γιατροί λένε ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη διεξαγωγής ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπό αυτές τις συνθήκες. Ίσως να μπορούν να δροσίζουν τα γήπεδα, αλλά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δε διεξάγεται μόνο εκεί. Φίλαθλοι από όλο τον κόσμο θα έρθουν και θα ταξιδέψουν μέσα σε αυτή τη ζέστη.

Το πρώτο απειλητικό για τη ζωή περιστατικό θα προκαλέσει μια έρευνα από ένα δημόσιο κατήγορο κι αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA θέλουν να λογοδοτήσουν", δήλωσε ο Γερμανός δικηγόρος, Τέο Ζβάντζιγκερ στην εφημερίδα της πατρίδας του, Bild, προκαλώντας αναστάτωση στους κόλπους της FIFA δεδομένου ότι είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News