default-image

Το Νοέμβριο ξεκινάνε τα πρωταθλήματα στο πόλο

Σπορ
Το Νοέμβριο ξεκινάνε τα πρωταθλήματα στο πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνάντηση των εκπροσώπων του συνδέσμου Ελλήνων υδατοσφαιριστών (ΣΕΑΥ) με τους ιθύνοντες της επιτροπής ανάπτυξης προγραμματισμού υδατοσφαίρισης (ΕΠΑΥ) δεν ανακοινώθηκαν συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Με ανακοίνωση της η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) ζητάει από τους συλλόγους της Α1 Ανδρών και Γυναικών να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα τους, την έδρα και την αναπληρωματική έδρα.

Τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου σύμφωνα με την ΚΟΕ και η κλήρωση θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου μετά τη συνεδρίαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (LEN) για τη σύσταση του αγωνιστικού προγράμματος στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΣΕΑΥ δηλαδή τον Χρήστο Αφρουδάκη, τον Κώστα Τσαλκάνη και τον Γιώργο Φουντούλη ο πρόεδρος της ΕΠΑΥ, Λεωνίδας Μπατάκης τόνισε:

"Έχουμε καταλήξει οριστικά στο πλάνο του ετήσιου προγραμματισμού μας και με τις σχετικές ρυθμίσεις των τελευταίων λεπτομερειών είμαστε έτοιμοι για την τελική έγκριση από το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Πριν τη συνεδρίαση μας είχαμε εποικοδομητική συνάντηση με τον ΣΕΑΥ. Ακούσαμε απόψεις και προβληματισμούς και πρέπει να έγινε αντιληπτό ότι ένας προγραμματισμός είναι σύνθετο ζήτημα με πολλές παραμέτρους"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News