Αθλητισμός

Η ΠΑΕ ΟΦΗ στηρίζει με ανακοίνωση της τον Γκατούζο

Μετά τα όσα ακολούθησαν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σε ότι αφορά την εκρηκτική τοποθέτηση του Τζενάρο Γκατούζο, η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας στηρίζει τον προπονητή της και κατανοεί την αντίδραση του, κάνοντας μάλιστα λόγο για «πόλεμο» από μερίδα του Τύπου.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε ένα άνευ προηγουμένου «πόλεμο» από μερίδα του Τύπου, αλλά η σιωπή μας μέχρι σήμερα δεν σημαίνει αδυναμία, όπως εσφαλμένα έχουν συμπεράνει ορισμένοι.

Η μεγαλύτερη διάψευση σε όλα αυτά τα ψευδή και «καθοδηγούμενα» δημοσιεύματα ήρθε από τον ίδιο τον προπονητή με τον πιο κατηγορηματικό και παραστατικό τρόπο.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η παγκόσμια ακτινοβολία του ως άνθρωπος του αθλητισμού αλλά κυρίως το γεγονός ότι είναι ένας Κύριος σε όλα του, απαιτεί σεβασμό από τους πάντες.

Για μας κύριοι είναι μέγιστη τιμή που ο Τζενάρο Γκατουζο είναι προπονητής του ΟΦΗ αλλά κυρίως είναι μέγιστη τιμή που ένας Άνθρωπος όπως ο Ρίνο βρίσκεται ανάμεσα μας. Και θα κάνουμε τα πάντα για να τον προφυλάξουμε από ανώνυμα, καθοδηγούμενα και ψευδέστατα δημοσιευματα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια