default-image

Παρελθόν ο Παράσχος μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Παρελθόν ο Παράσχος μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Ατρομήτου με τον Γιώργο Παράσχο, όπως αποφάσισε  Γιώργος Σπανός μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Με απόφαση του προέδρου του Ατρομήτου, ο Καστοριανός τεχνικός απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου, πληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το… μάρμαρο των συνεχιζόμενων κακών εμφανίσεων της ομάδας φέτος.

Ο Παράσχος βρέθηκε σε δυσχερή θέση έπειτα από τον αποκλεισμό από τη Σαράγεβο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όμως τότε είχε πάρει πίστωση χρόνου, βασιζόμενος και στο γεγονός ότι η ομάδα ακόμα είχε ελλείψεις.

Η εικόνα του Ατρομήτου στα πρώτα τέσσερα ματς της φετινής Super League ήταν μάλλον απογοητευτική, με συνέπεια να υπάρξει έντονη δυσαρέσκεια από τον Σπανό που πριν από λίγη ώρα διεμήνυσε στον έμπειρο τεχνικό πως η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε.

Συν τοις άλλοις, στον Παράσχο χρεώνεται και ο χειρισμός της υπόθεσης του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος μολονότι είχε συμβόλαιο και πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ του Ατρομήτου, δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού και αποδεσμεύτηκε.

Επιπρόσθετα, ένταση υπήρξε στις σχέσεις του και με άλλους πρωτοκλασσάτους παίκτες, όπως ο Στέφανο Ναπολεόνι και ο Χαβιέ Ούμπιδες, ειδικά μετά από τις αλλαγές τους στο ματς του περασμένου Σαββάτου στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ που βρήκε νικητές του Κρητικούς.

Ο Παράσχος θα βρεθεί το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους (πρώην πλέον). παίκτες (του).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News