default-image

Πέφτει η αυλαία με το Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Πέφτει η αυλαία με το Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναιτωλικός με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον «Δικέφαλο» που προέρχεται από την μεγάλη νίκη με 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ για το Europa League (19.30 Novasports 1)

Μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο Παναιτωλικός ακόμα αναζητά την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα ευελπιστώντας να κάνει… σεφτέ απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση της Δευτέρας (22/9) με την οποία ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Super League. Στον αντίποδα ο «Δικέφαλος» κατεβαίνει στο Αγρίνιο με… κεκτημένη ταχύτητα ύστερα από το 6-1 με την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα στοχεύοντας το τρίποντο που θα τον φέρει στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό.

Με Βασιλείου κόντρα σε ΠΑΟΚ

Ο Μάχης Χάβος δούλεψε με τους παίκτες αρχικά με προθέρμανση με μπάλα (5Χ2), και με ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, που αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα των «καναρινιών». Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βασιλείου.

Το πρωί της Δευτέρας (ώρα 9.00) θα γίνει ενεργητική προπόνηση. Στην αποστολή για το εντός έδρας ματς με τον «Δικέφαλο» συμπεριλήφθηκαν οι: Μύγας, Κάπελ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρμπος, Κούσας, Κουτρομάνος, Φωτάκης, Άλβες, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Μαρτίνες, Γοδόι, Μορένο, Στεφανάκος, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Ράφαελ, Βασιλείου και Μπεχαράνο.

Με Περέιρα και χωρίς τρεις στο Αγρίνιο

Με προπόνηση στην Τούμπα το πρωί την Κυριακή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του «Δικέφαλου» μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με τρέξιμο και ασκήσεις 5-2 έπαιξαν διπλό και δούλεψαν τόσο στην εκμετάλλευση όσο και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Ο Στέλιος Πόζογλου ταλαιπωρείται από ίωση και κλινήρης με φαρμακευτική αγωγή, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Γιώργος Τζαβέλλας θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το Αγρίνιο. Στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Μακ, Μαντούρο, Κάτσε, Μάρτενς, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Τζιόλης, Τζανδάρης και Βίτορ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News