default-image

Υψηλό πριμ για τον ΑΠΟΕΛ

Ποδόσφαιρο
Υψηλό πριμ για τον ΑΠΟΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς  το τέλος Μαΐου, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πως εάν φτάσουν στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος, θα μοιραστούν πριμ ύψους 100.000 ευρώ!

Τους έδωσε, δηλαδή, έξτρα κίνητρο και αυτοί υλοποίησαν τον στόχο, πιστώνοντας παράλληλα τον τραπεζικό τους λογαριασμό με μερικές ακόμη χιλιάδες ευρώ.

Προ λίγων ημερών, ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ επανήλθε. Παραμονές του αγώνα με την Αγία Νάπα, έκανε τη βόλτα του από το αθλητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Αφού αρχικά τους συνεχάρη για τη σπουδαία εμφάνιση με την Μπαρσελόνα στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τους έδωσε το σύνθημα για να συνεχίσουν αλάνθαστοι τις εντός τειχών υποχρεώσεις, ενισχύοντας έτσι τη δυναμική της ομάδας για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο κ. Πετρίδης τους ανακοίνωσε πως εάν κάνουν το καθήκον τους (κάτι που μεταφράζεται βεβαίως σε νίκες) απέναντι στην Αγία Νάπα, την Ανόρθωση και την ΑΕΛ, θα μοιραστούν πριμ ύψους 100.000 ευρώ!

Το πρώτο εμπόδιο, φυσικά, αυτό της ομάδας του Νίκου Ανδρονίκου, το πέρασαν με επιτυχία και έπεται μεθαύριο το δεύτερο, με την «Κυρία» (το... ραντεβού με την ΑΕΛ είναι το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ).

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες, οι οποίοι θέλουν και για τον εαυτό τους να φτάσουν στις πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς του μαραθωνίου, στέλνοντας με το «καλημέρα» το μήνυμα πως «εμείς θα κόψουμε πρώτοι το νήμα του τερματισμού».

Δεν συζητούν για άλλο αποτέλεσμα πέρα από εκείνο της νίκης στον αγώνα με την Ανόρθωση και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το... πόδι τους για να φτάσουν στον στόχο.

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.com.cy

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News