default-image

Έδιωξε τον Ναπολεόνι από την προπόνηση ο Παράσχος

Ποδόσφαιρο
Έδιωξε τον Ναπολεόνι από την προπόνηση ο Παράσχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την κατσάδα  του Γιώργου Σπανού (τα έχωσε στα αποδυτήρια στους παίκτες για την έλλειψη πάθους και την κάκιστη απόδοση) ήρθε και το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Παράσχο και στον Στέφανο Ναπολεόνι. Η αντίδραση του Ιταλού την ώρα της αλλαγής του δεν πέρασε απαρατήρητη από τον έμπειρο τεχνικό.

Ο «Νάπο» έκανε... μισή ώρα να βγει από το ματς και ενώ ο Ατρόμητος ήταν πίσω στο σκορ και στη συνέχεια όταν κάθισε στον πάγκο το έριξε στα... ιταλικά. Ο Παράσχος τον φώναξε στη χθεσινή προπόνηση και τον ενημέρωσε ότι θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο (1.000 ευρώ) και θα είναι εκτός πλάνων για δύο ματς, προς γνώση και συμμόρφωση.

«Δεν σέβεσαι τίποτα...» φέρεται να ήταν η ατάκα του Παράσχου, με τον Ναπολεόνι να συνεχίζει να αντιμιλά και τον πρώτο να μην πιστεύει στα... αυτιά του από τη συμπεριφορά του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα στο παρελθόν. Ο προπονητής του Ατρόμητου τον έδιωξε από την προπόνηση, καθώς θεωρεί πως πρέπει να επανέλθει η τάξη στα αποδυτήρια και να πάρει δραστικότερα μέτρα. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που δυσανασχετούσε με την αντικατάστασή του ο Ναπολεόνι.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά την ήττα και πολύ περισσότερο τη νέα απογοητευτική εμφάνιση. Το ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών είναι μία ευκαιρία ανάκαμψης και ευκαιριών σε παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά ως τώρα. Είναι δεδομένο το ότι ο Παράσχος θα προβεί σε αρκετές αλλαγές, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος με πολλούς βασικούς. Πέραν τούτου, υπάρχει και το ματς με τον Ολυμπιακό και ούτως ή άλλως θα γίνει φρεσκάρισμα.

Κατά τα άλλα, ο Ταυλαρίδης ταλαιπωρείται από χτύπημα στον έξω πλάγιο και ο Γκαρσία από χτύπημα στο μετατάρσιο. Σήμερα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου και το πιθανότερο είναι αμφότεροι να προφυλαχθούν και να μη βρίσκονται σε αυτή. Εκτός μάχης θα είναι και οι Αγκουαζί, Μπρίτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News