default-image

Μάντσεστερ Σίτι- Τσέλσι 1-1

Ποδόσφαιρο
Μάντσεστερ Σίτι- Τσέλσι 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Φρανκ Λάμπαρντ να πληγώνει την μεγαλύτερή του αγάπη, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 από την Τσέλσι, παρά του ότι έπαιξε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο.

Σαν τρένο χωρίς φρένα πήγαινε στη φετινή σεζόν η Τσέλσι η οποία στα πρώτα της τέσσερα παιχνίδια, για την Πρέμιερ Λιγκ είχε πάρει μόνο νίκες, δείχνοντας πως φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Για την 5η αγωνιστική της σεζόν όμως, έδινε το πρώτο της μεγάλο παιχνίδι, καθώς φιλοξενούταν στο «Έτιχαντ» από την Μάντσεστερ Σίτι.

Για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι «μπλε» έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα και προηγούταν στο σκορ με 1-0. Όλα αυτά, μέχρι να έρθει το γκολ του Λάμπαρντ στο 85' για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να κόψει δύο βαθμούς από την αγαπημένη του ομάδα.

Στο πρώτο μέρος οι «πολίτες» έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Η Τσέλσι με το εξαιρετικό της αμυντικό παιχνίδι, κατάφερε να κρατήσει μακριά τις απειλές με την ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι να μη δείχνει ικανή να φτάσει και στη δημιουργία φάσεων.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του αγώνα και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να είναι σίγουρα πιο κοντά στο γκολ από την αντίπαλό της που ήταν ακίνδυνη επιθετικά και έδειχνε να παίζει για την ισοπαλία.

Όλα αυτά όμως, έως το 66ο λεπτό του αγώνα όταν και ο Ζαμπαλέτα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αριθμητικό πλεονέκτημα της Τσέλσι, ήταν αρκετό για να της δώσει και το προβάδισμα στο 71' όταν οι ποδοσφαιριστές της άλλαξαν εντυπωσιακά την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Σούρλε που άνοιξε το σκορ για τους «μπλε».

Στο 78' στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ και καλούταν να πληγώσει την μεγάλη του αγάπη, κάτι που έκανε κιόλας στο 85' όταν οι «πολίτες» άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα με τον Άγγλο διεθνή να κάνει το δυνατό σουτ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ (79' Λάμπαρντ), Μανγκαλά, Σίλβα, Φερναντίνιο (73' Χέσους Νάβας), Τουρέ, Μίλνερ, Αγκουέρο, Τζέκο (70' Σανιά).

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Ραμίρες (63' Σούρλε), Ντιέγκο Κόστα (86' Ντρογκμπά), Αζάρ, Βίλιαν (64' Μίκελ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News