default-image

Νίκησε 2-0 η Κέρκυρα τα Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Νίκησε 2-0 η Κέρκυρα τα Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό συναίσθημα, λόγω του αδικοχαμένο νεαρού ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας Ανδρέα Νίκα, οι Φαίακες νίκησαν με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισαν την καταπληκτική τους πορεία στην Superleague.

Βέβαια χρειάστηκαν και την τύχη με το μέρος τους, καθώς προηγήθηκαν με αυτογκόλ στο πρώτο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες μέχρι να δεχθούν και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες των δυο ομάδων να έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο, όμως η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος δεν είχαμε πολλές φάσεις μπροστά από το τέρμα. Στο 12ο λεπτό ο Τσουκαλάς έκανε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βελλίδης παραλίγο να χάσει τη μπάλα από τα χέρια του, όμως τη μάζεψε με την... τρίτη!

Με τις φάσεις να μην έρχονται, το γκολ θα μπορούσε να μπει με περίεργο τρόπο και αυτός ήρθε στο 29ο λεπτό. Ο Κόντος με ατομική ενέργεια ανέβηκε από τα αριστερά και γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Μιχαήλ να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια του να τη βγάλει κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ανδρεόπουλος πέτυχε ένα γκολ, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε, καθώς είχε προηγηθεί οφσάιντ του Μαρκόφσκι.

Το δεύτερο μέρος έμοιαζε αρκετά με το πρώτο. Όρεξη υπήρχε, αλλά οι ευκαιρίες ήταν λίγες. Σε μία από αυτές ο Τσάβες έκανε ένα σουτ στο 56ο λεπτό, με τον Σέκτους να διώχνει με το στήθος με δυσκολία.

Όσο το ματς έφτανε προς το τέλος του, η ομάδα του ΠΑΣ πίεζε για την ισοφάριση με τους παίκτες της Κέρκυρας να γυρίζουν πίσω από τη μεσαία γραμμή. Έτσι στο 84ο λεπτό ο Τσάβες άγγιξε το 1-1 με ψαλιδάκι. Η μπάλα, ωστόσο, κόντραρε στα σώματα και βγήκε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μανιάς (που είχε περάσει ως αλλαγή) ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή και έκανε ένα σουτ, με τη μπάλα να περνά για λίγο άουτ.

Το παιχνίδι τελείωσε με ένα πανέμορφο γκολ του Ζορμπά στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέκτους, Μαραγκός, Βενέτης, Ρόχας (Ζορμπάς 66'), Γκόμες, Σαμπάτ, Κόντος (Ντιμιτρόφσκι 90')), Ανδρεόπουλος (Κρητικός 74'), Χαβίτο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (Ακόστα 82'), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα, Γιάκος (Μανιάς 66'), Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Τσάβες, Ίλιτς (Σαπαλίδης 82').

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News