default-image

Χτύπησαν οι καμπάνες για τον Άρη, έχασε 3-0

Αθλητισμός
Χτύπησαν οι καμπάνες για τον Άρη, έχασε 3-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο εύστοχα πέναλτι σε κάθε ημίχρονο και τον Προβατίδη στο 90΄ να διαμορφώνει το τελικό σκορ ο Καμπανιακός κέρδισε με 3-0 τον Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Στο 24΄ ο Υψηλός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που υπέπεσε ο Καρατζιοβαλής και αποβλήθηκε, ενώ στο 49΄ από το ίδιο σημείο έκανε το 2-0 τιμωρώντας το λάθος του Γκόλια για να έρθει στο 90΄ ο Προβατίδης για το 3-0.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Καμπανιακός τιμώρησε τα αμυντικά κενά του Άρη με το σύνολο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση απέναντι στο σύνολο του Λεωνίδα Υφαντίδη.  

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά οι ποδοσφαιριστές του υπέπεσαν σε αρκετά λάθη ενώ ο Καμπανιακός θέλησε να απειλήσει με τις αντεπιθέσεις του.

Στο 10΄ η κεφαλιά του Ρακαβίνα δεν ανησύχησε τον Καρατζιοβαλή όπως και το σουτ του Υψηλού στο 15΄. Ο Άρης απείλησε με την κεφαλιά του Καπνίδη στο 16΄ για να έρθει το 1-0 στο 24΄ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Υψηλού που είχε συνδυαστεί με την αποβολή του Καρατζιοβαλή.

Στο 26΄ ο Σταυρόπουλος μπορεί να έβγαλε μόνο του τον Καπνίδη αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κηπουρό. Η πίεση του Άρη δεν έφερε το γκολ της ισοφάρισης με τον Καμπανιακό να έφθασε κοντά στο 2-0 στο 40΄. Ο Μπαϊμάκης είπε όχι στο πλασέ του Χρήστου και στο 45΄ ο Ντούνγκα ανέκοψε τον Υψηλό που έφευγε μόνος του μετά το λάθος της άμυνας των «κιτρίνων».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Καμπανιακό να κερδίζει το δεύτερό του πέναλτι. Τη φορά αυτή στο 48΄ μετά το λάθος του Γκόλια και στο 49΄ ο Υψηλός να κερδίζει ξανά τον Μπαϊμάκη κάνοντας το 2-0.

Στο 58΄ η μπάλα από το σουτ του Μπαϊμάκη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαϊμάκη ενώ στο 66΄ ο Κηπουρός μπλόκαρε την σέντρα σουτ του Γκόλια.

Στο 69΄ ήρθε η αποβολή για τον Καμπανιακό μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Παπάζης αλλά παρά την αριθμητική ισορροπία ο Άρης δεν απείλησε για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο μόνος που ήταν μέσα στις φάσεις ήταν ο Φερνάντες αλλά ο Κηπουρός στο 74΄ μπλόκαρε την προβολή του και στο 81΄ το σουτ του ενώ στο 85΄ ο Ντούνγκα ανακόπηκε την τελευταία στιγμή. Ο Καμπανιακός όμως όπως φάνηκε δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 90 διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με τον Προβατίδη.

Καμπανιακός (Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70΄ Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.

Άρης (Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (38΄ Ντούνγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης (64΄ Χιντασέλι), Ρένια (21΄ Μπαϊμάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News