default-image

Νίκη από τα αποδυτήρια για τον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Νίκη από τα αποδυτήρια για τον Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ από το 3ο μόλις λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 την Καλλονή, στο γήπεδο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Αρκάδες λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία στην Μπεσίκτας στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, πραγματοποίησαν σχετικά καλή εμφάνιση κυρίως στο β' μέρος όπου είχαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για κάποιο γκολ και επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από την ήττα από τον Πανιώνιο.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε ο Μάσα στο 3ο λεπτό. Ο Παντελιάδης έκανε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Μάσα την έστειλε στα δίχτυα με κάπως... περίεργο τρόπο είναι η αλήθεια.

Η Καλλονή που υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα ήταν η σκιά του καλού της εαυτού. Δεν είναι τυχαίο ότι απείλησε λίγες φορές: η πιο κλασσική ευκαιρία ήταν ένα χαμένο τετ α τετ του Κύπρου στο 88' ενώ απείλησε ακόμη με ένα σουτ του Γιορέντε στο 7', με κεφαλιά του Λεοζίνιο ένα λεπτό αργότερα και με ένα σουτ του Χουάνμα στο 55'.

Διατηρήθηκε έτσι, η παράδοση που θέλει τον Αστέρα να μην έχει χάσει βαθμό σε τρία παιχνίδια με την Καλλονή που ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Γκοϊάν στο 67'.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ (23' Ζησόπουλος), Μουνάφο, Τιέ Μπι, Μάσα, Πάρα, Ρόλε (81' Φερνάντες), Μπαντιμπανγκά (46' Γιαννιώτας).

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Βαλιός (73' Μίνγκας), Αντέτζο, Αναστασιάδης, Πιπίνης (46' Καμαρά), Γιορέντε, Ναβάρο, Καλτσάς, Χουάνμα, Λεοζίνιο (73' Κύπρου), Κεϊτά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News