Αθλητισμός

Απίστευτο ξέσπασμα Γκατούζο μετά το ματς (video)

Συγκλονιστικές δηλώσεις έκανε μετά το ματς ο προπονητής του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, αναφερόμενος στα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με το θέμα Δασκαλάκη-Φραγκουλάκη αλλά και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία.

Ο Ιταλός προπονητής είπε στο ξέσπασμά του: "Αυτή η ομάδα, είναι η δική μου ομάδα. Είμαι ο καπετάνιος του καραβιού και ποτέ δεν θα αφήσω τον καράβι. Είναι πολύ εύκολο στα 37 μου να ξυπνήσω μια ημέρα και να πω  φεύγω. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Αλλά εγώ δουλεύω 12-13 ώρες στο ΒΑΚ. Κάποιες φορές κερδίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε. Αλλά δεν θα ακουμπάτε την δουλειά μου και τους παίκτες μου. Εγώ ακουμπάω τους παίκτες μου, όχι εσείς. Και αυτά που γράφτηκαν στην εφημερίδα είναι όλα μαλακ.... Είναι 100% μαλακ.... Τις τελευταίες εβδομάδες έχω λάβει τηλεφωνήματα από 4-5 προέδρους και μου έχουν πει να φύγω. Εγώ θα μείνω εδώ. Η οικογένεια μου ζει στην Κρήτη. Δεν ήρθα για διακοπές. Και για αυτό τρελαίνομαι με αυτά που διαβάζα στις εφημερίδες. Ένας χρόνος εδώ είναι σαν να έχω περάσει 10 χρόνια σε άλλη ομάδα. Δεν πάμε σπίτι να κλάψουμε επειδή έχουμε προβλήματα αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε".

Για το θέμα Φραγκουλάκη-Δασκαλάκη είπε: "Έδιωξα δύο παίκτες επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τους κανόντες. Μπορεί να είναι καλό για αυτούς, αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα μου. Δεν έχει σημασία που κατάγονται από την Κρήτη, ή από την Αφρική. Για όλους οι κανόνες είναι τα ίδια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν και όλοι δουλεύουμε 13 ώρες και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν. Δεν είμαι χαρούμενος που αναγκάστηκα να διώξω τον Φραγκουλάκη και τον Δασκαλάκη αλλά δυστυχώς αυτή είναι η δουλειά μου. Και μετά από δύο εβδομάδες, έβλεπα κάθε μέρα την εφημερίδα και έγραφαν μαλακ... Έγραψαν ότι μίλησα με τον πρόεδρο ότι θα πληρώσω εγώ την αποζημίωση των παικτών που έφυγαν, αυτό είναι ψέμα. "

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια