default-image

Ιταλικοί ύμνοι για Κώστα Μανωλά

Ποδόσφαιρο
Ιταλικοί ύμνοι για Κώστα Μανωλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κώστας Μανωλάς έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στόπερ της Ρόμα από την πρώτη στιγμή. Μετρά ήδη τρεις εμφανίσεις και για όλες έχει εγκωμιαστεί από τα ιταλικά ΜΜΕ για την απόδοσή του.

Σημερινό άρθρο στην Gazzetta Dello Sport υμνεί τον διεθνή αμυντικό και τον αέρα που έχει αποκτήσει από την πρώτη του μέρα στους «τζιαλορόσι».

«Σε τρία παιχνίδια έχει καταφέρει να ξεχάσουν οι φίλοι της Ρόμα τον Μπενατιά. Στο προπονητικό κέντρο Τριγκόρια κινείται σαν ηγέτης, με προσωπικότητα που δεν διστάζει να μιλήσει στον κόουτς Γκαρσία ή να ανταλλάξει απόψεις με τον Τότι και τον Ντε Ρόσι. Έχει γίνει ήδη απαραίτητος. Κι από επιλογή, όχι από ανάγκη», αναφέρεται στο δημοσίευμα για τον 23χρονο άσο.

Παράλληλα γίνεται αναφορά στον θείο του, Στέλιο, και τις ομοιότητές τους. «Δεν είναι ο τύπος παίκτη που νιώθει κόπωση και παίζει ακόμη και με πόνο. Κάποτε είχε βγάλει παιχνίδι με σπασμένο σαγόνι, μετά το ματς αρνείτο να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και την επόμενη μέρα τελικά έκανε επέμβαση για 3-4 ώρες. Έχει τέτοιο πάθος, ώστε μπήκε κατευθείαν στις καρδιές των φιλάθλων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News