default-image

Επίσημο τζάμπολ για τον ΟΦΗ σήμερα (4μ.μ.) με Εθνικό στο ΒΑΚ

Μπάσκετ
Επίσημο τζάμπολ για τον ΟΦΗ σήμερα (4μ.μ.) με Εθνικό στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά η νέα αγωνιστική χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, η οποία υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Εθνικό στο ΒΑΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και το ίδιο ισχύει και για τον Εθνικό, αλλά η σημερινή μεταξύ τους μάχη θα προετοιμάσει τον κόσμο για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας που φέτος αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό με δεδομένο ότι πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες βρίσκονται και οι σημερινοί αντίπαλοι κάνοντας ουσιαστικά μία πολύ δυνατή πρόβα ενόψει των επίσημων αγώνων. Ο ΟΦΗ με όπλο την έδρα του θα επιδιώξει τη νίκη που θα του δώσει αφενός τη δυνατότητα να συνεχίσει στο θεσμό του Κυπέλλου και αφετέρου να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, όπως τόνισε στις προχθεσινές δηλώσεις του και ο Νίκος Μποχωρίδης. Παράλληλα θα του δοθεί η δυνατότητα να προσθέσει άλλο ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του καθώς με νίκη θα κληθεί να αντιμετωπίσει την  ερχόμενη Τετάρτη το νικητή της αναμέτρησης Φίλιππος Βέροιας-Αρκαδικός.

Ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι αποτελεί και τα… αποκαλυπτήρια για την ομάδα του Φώτη Τακιανού, η οποία άλλαξε… συθέμελα σε σχέση με πέρυσι. Ραζής και Κυρίτσης είναι οι μόνοι που έμειναν και σαφώς ο κόσμος περιμένει να δει τη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε. Από τα πρώτα φιλικά που έδωσε, πάντως, φαίνεται ότι βασικό της όπλο θα είναι και φέτος η άμυνα…

Για σήμερα είναι προγραμματισμένο ένα ακόμη παιχνίδι Κυπέλλου, ενώ το κυρίως… μενού θα «σερβιριστεί» αύριο Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της α' φάσης του Κυπέλλου ανδρών:

Σήμερα 20/09

Βαρδινογιάννειο (16.00) ΟΦΗ-Εθνικός (διαιτητές: Παντελίδης-Κοτσιμπός-Δελληγιανίδης  και κομισάριος ο κ. Μαγκανάς).

Λευκάδας (17.00) Δόξα Λευκάδας-Παγκράτι.

Κυριακή 21/09

Στρέφη (17.00) Αετός-Ηρακλής

Ιλισίων (17.00) Ηλυσιακός-Ερμής Λαγκ.

Ψυχικού (17.00) Ψυχικό-Λιβαδειά

ΔΑΚ Βέροιας (17.00) Φίλιππος Βέρ.-Αρκαδικός

Λαυρίου 17.00 Λαύριο-Καβάλα (διαιτητές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι τρεις του συνδέσμου Κρήτης και συγκεκριμένα οι κ. Κατραχούρας, Μάλαμας και Μακρής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News