default-image

Αποθέωση Μανωλά από τους Ιταλούς

Αθλητισμός
Αποθέωση Μανωλά από τους Ιταλούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποθέωση καλά κρατεί και μακάρι να μη σταματήσει ποτέ. Γιατί αυτό θα σημαίνει ότι η θητεία του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα πάει από το καλό στο καλύτερο.

Η εμφάνιση του Ελληνα αμυντικού στο εμφατικό 5-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκάλεσε νέα... παράκρουση στα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία μέσα σε δύο εβδομάδες αγώνων έχουν ξεχάσει ήδη τον Μεχντί Μπενατιά.

«Ένας νεαρός που παίζει σαν βετεράνος. Είδωλο» η κριτική της τοπικής «Messaggero» για τον Μανωλά, ο οποίος δεν «έβγαλε» το 90λεπτο λόγω μυϊκών ενοχλήσεων, αλλά λογικά θα δώσει κανονικά το «παρών» στο επόμενο ματς πρωταθλήματος (εντός, με την Κάλιαρι), όπου θα έχει νέο παρτενέρ, αφού ο Νταβίντε Αστόρι τέθηκε νοκ άουτ για έναν μήνα.

«Πιο πολύ και από ομηρικό ήρωα, ο Ελληνας έχει όνομα πιστολέρο λόγω της ταχύτητάς του» προσθέτει με τη σειρά της η «Gazzetta dello Sport», ενώ η «Corriere» συμπληρώνει πως «είναι ένα τείχος μπροστά από τον Ντε Σάνκτις. Δεν δημιουργεί νοσταλγία για κάποιον Μπενατιά. Η δύναμή του φαίνεται κυρίως όταν... βγαίνει και η Ρόμα δέχεται γκολ».

Μικρότερος... παροξυσμός, αλλά ικανοποίηση και για την εμφάνιση του Βασίλη Τοροσίδη. Η πιο χαρακτηριστική φράση στον Τύπο; «Η Ρόμα έχει τρία καθαρόαιμα αριστερά μπακ (Κόουλ, Εμανούελσον, Χολέμπας), αλλά παίζει ένα δεξί. Και τα πάει μια χαρά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News