default-image

Έλαμπε ο Ολυμπιακός, 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Έλαμπε ο Ολυμπιακός, 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκες βραδιές των τελευταίων ετών έζησε απόψε το Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 3-2 την περσινή φιναλίστ του Champions League και πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από σπουδαία εμφάνιση πήραν μια πανάξια νίκη και μπήκαν με το δεξί στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Μαζουάκου στο 12' και Αφελάι στο 30', ενώ πριν κλείσει το α' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 38' μείωσε 2-1 ο Μάντζουκιτς.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πίεσε στο β' ημίχρονο για την ισοφάριση αλλά ο Ολυμπιακός σημείωσε το τρίτο και καθοριστικό γκολ με τον Μήτρογλου στο 73'. Ο Γκριζμάν στο 86' μείωσε 3-2 και έδωσε δραματικό τόνο στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να αλλάζει ως το τέλος το αποτέλεσμα υπέρ του Ολυμπιακού.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, μαζί με τον κόσμο που γέμισε το Καραϊσκάκη, δημιουργώντας φοβερή ατμόσφαιρα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (83' Γιαννούλης), Ντομίνγκες (57' Φουστέρ), Αφελάι (69' Εντινγκά), Μήτρογλου.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ: Ομπλακ, Γκοντίν, Σουάρεζ (75' Σαούλ), Κόκε, Ραούλ Γκαρσία (66' Τσέρτσι), Μάντζουκιτς, Τουράν, Γκάμπι (56' Γκριζμάν), Ανσάλντι, Χουανφράν, Μιράντα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News