default-image

Ανατροπή στα δεδομένα για το 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού

Κρήτη
Ανατροπή στα δεδομένα για το 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή δεδομένων στην ιατρική εξέλιξη της υπόθεσης του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και η επεμβατική δράση που περιελάμβανε και αγγειογραφία, από ιατρική ομάδα του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στον Κωνσταντίνο Κατσούλη.

Οι γιατροί διαπίστωσαν μεγάλη και εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία και ήδη υπέβαλαν τον ασθενή και σε τραχειοστομία, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Ωστόσο οι γιατροί του 401, επεμβαίνοντας στο κεφάλι του 46χρονου, κατέληξαν στο ότι δεν υπάρχει, ούτε προκλήθηκε ανεύρυσμα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά αργότερα και από την αγγειογραφία. Η αρχική ωστόσο διάγνωση στην Κρήτη ήταν διαφορετική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του 401, η μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία στο 46χρονο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανεύρυσμα, μπορεί να έχει προκληθεί από χτύπημα στο κεφάλι, αποκλείοντας κατηγορηματικά την ύπαρξη ανευρύσματος.

Δεν προκύπτει ανεύρυσμα

Ο Χρήστος Τσακαλάκης, επιμελητής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Στρατιωτικού Νοσοκομείου "401", στο οποίο νοσηλεύεται ο 46χρονος τόνισε:

«Ο ασθενής ήρθε για διερεύνηση της αιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας. Πραγματοποιήθηκε ψηφιακή αγγειογραφία σήμερα, η οποία δεν κατέδειξε ύπαρξη παθολογίας στα εγκεφαλικά αγγεία, δηλαδή κάποιο ανεύρυσμα ή κάποια άλλη παθολογική αιτία από την οποία να προήλθε η εγκεφαλική αιμορραγία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στο «Βενιζέλειο Νοσοκομείο», στο κεφάλι του φιλάθλου δεν υπήρχαν εμφανείς κακώσεις.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Κατσούλη, η οποία παραμένει κρίσιμη, ο κ. Τσακαλάκης τόνισε: «Τα πρώτα 24ωρα είναι σίγουρα βαρύτερα από τα επόμενα, αλλά όχι ότι τα επόμενα είναι χωρίς προβλήματα».

Ήδη για την εξέλιξη της υπόθεσης έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News