Αθλητισμός

Πλατανιάς: Το "ευχαριστώ" στον Στέλιο Βαρουξάκη

Ο πρόεδρος και το νέο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστούν και δημόσια με ανακοίνωσή τους:

"- Τον απερχόμενο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Στέλιο Βαρουξάκη για την πραγματικά ανεκτίμητη προσφορά του στην ομάδα, στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Στέλιος Βαρουξάκης ήταν ο πρωτεργάτης και στυλοβάτης της σοβαρής, οργανωμένης και νοικοκυρεμένης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και οδήγησε έως την ιστορική άνοδο και τη διατήρηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων στη Σούπερ Λίγκα, σε αγαστή και στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης. Ο Στέλιος Βαρουξάκης, μεγαλομέτοχος της ομάδας μας, ήταν και παραμένει ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τον Πλατανιά Χανίων και είμαστε ευτυχείς γι’ αυτό, γιατί σπάνια συναντά κανείς στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανθρώπους με αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

- Τον απερχόμενο γενικό γραμματέα κ. Γιάννη Τρούλη. Ο Γιάννης Τρούλης έχει μια μακρά και αδιάλειπτη διαδρομή δεκαετιών στον Πλατανιά Χανίων, κατά τη διάρκεια των οποίων υπηρέτησε με συνέπεια από διάφορες θέσεις την ομάδα, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση, για την αφιλοκερδή αφοσίωσή του, την αγνή του αγάπη, τη σκληρή δουλειά του, αλλά και τις γνώσεις του όσον αφορά μια σειρά από σημαντικά λειτουργικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Ο Γιάννης Τρούλης θα παραμείνει ένα από τα σημαντικά ενεργά μέλη της ποδοσφαιρικής μας «οικογένειας», ως υπεύθυνος Ασφαλείας των αγώνων της ομάδας.

- Το απερχόμενο μέλος του Δ.Σ. κ. Πέτρο Μαρινάκη για τη στήριξή του και την προσφορά του στην ομάδα. Ευχόμαστε στον Πέτρο Μαρινάκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού του Δήμου Πλατανιά".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια