default-image

Μπουρούσης: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Μπάσκετ
Μπουρούσης: "Δείξαμε χαρακτήρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιάννης Μπουρούσης μετά τη νίκη (79-71) της Εθνικής ομάδας επί της Αργεντινής, για να δηλώσει στη συνέχεια χαρούμενος που ανήκει σε αυτό το σύνολο.

«Αρχικά συγχαρητήρια στα παιδιά. Από την πρώτη μέρα που ήρθαμε εδώ, ήρθαμε ως ομάδα. Θέλαμε να βγάλουμε όσα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Τώρα είμαστε ευτυχισμένοι και κοιτάμε τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης στον ΑΝΤ1.

Για το παιχνίδι: «Χαλαρώσαμε σε κάποια σημεία, κάναμε κάποια λάθη. Η Αργεντινή είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα και για πρώτη φορά σε δύσκολο παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι πέταξαν λευκή πετσέτα στην τρίτη περίοδο κι εκείνοι πήγαιναν για τη νίκη».

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης: «Εμείς κοιτάμε τώρα να ξεκουραστούμε αύριο, να έχουμε την υγεία μας και να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Τη Σερβία τη ξέρουμε, θα κάνουμε σκάουτινγκ και θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε μαζί στην επόμενη φάση και τα αρνητικά και τα θετικά από τον όμιλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News