default-image

Νέες δοκιμές και αγιασμός για την Εθνική μας

Ποδόσφαιρο
Νέες δοκιμές και αγιασμός για την Εθνική μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι συνέχισε τις δοκιμές του για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο ματς με την Ρουμανία, ενώ να πούμε πως πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Η Εθνική ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τη Ρουμανία στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Κλάουντιο Ρανιέρι, συνέχισε τις δοκιμές του για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο παιχνίδι και την Πέμπτη δοκίμασε τον Παναγιώτη Κονέ ως επιτελικό μέσο τον Κονέ αντί του Μάνταλου, ενώ στα αριστερά της επίθεσης είχε τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Σαμαρά.

Από εκεί και πέρα, οι άλλες θέσεις φαίνεται πως είναι... καπαρωμένες. Ο Καρνέζης βρέθηκε στο τέρμα και πάλι, στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, δεξιά ο Τοροσίδης και αριστερά ο Χολέμπας, με τα 3/4 της άμυνας να είναι της Ρόμα!

Αμυντικά χαφ ήταν οι Σάμαρης και Ταχτσίδης, μπροστά τους βρέθηκε ο Κονέ, δεξιά στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή ο Μήτρογλου, όντας ο μοναδικός φορ.

Να πούμε πως πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός, ώστε να πάνε όλα καλά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο νέο ξεκίνημα που κάνει με τον Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News