default-image

Πίστη για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Πίστη για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη «μάχη» των πλέι οφ του Europa League ρίχνεται σήμερα ο Παναθηναϊκός, που στις 9μ.μ. αντιμετωπίζει τη Μίντιλαντ στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» θέλουν να «καθαρίσουν»-αν γίνεται- από το πρώτο κιόλας παιχνίδι την πρόκριση στους ομίλους, όμως ξέρουν ότι πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους. Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως το ματς απαιτεί προσοχή, όμως εξέφρασε την πεποίθησή του πως το συγκρότημά του θα τα καταφέρει.

Στα αγωνιστικά, οι ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για συμμετοχή των Κλωναρίδη και Κουτρουμπή στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ εξανεμίστηκαν μετά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος έκανε ξανά θεραπεία, ο δεύτερος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και κατά συνέπεια έμειναν εκτός αποστολής και πλάνων του Γιάννη Αναστασίου. Αντίθετα, «μέσα» είναι ο Ολλανδός Μπούι.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Δώνης, Ρισβάνης, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μπούι και Ντίνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News