default-image

Ο μάνατζερ του Ραζάκ μιλάει για τη συνεργασία του με τον Μάνθο Πουλινάκη

Αθλητισμός
Ο μάνατζερ του Ραζάκ μιλάει για τη συνεργασία του με τον Μάνθο Πουλινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την απόκτηση του Αμπντούλ Ραζάκ από τον ΟΦΗ, ο γνωστός μάνατζερ Ντμίτρι Σέλουκ μίλησε στον Sentra 103,3 για τη συνεργασία του με τον Μάνθο Πουλινάκη αλλά και για τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, αναφερόμενος τόσο στον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντμίτρι Σέλουκ «αποθέωσε» τον Μάνθο Πουλινάκη, εξήγησε γιατί προωθεί τους παίκτες του στις ελληνικές ομάδες, μίλησε για τον Κώστα Μανωλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντμίτρι Σέλουκ στον Sentra 103,3...

Για την μεταγραφή του Ραζάκ στον ΟΦΗ: «Έχω καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του ΟΦΗ. Του έδωσα όχι μόνο τον Ραζάκ αλλά και τον Φερνάντες. Παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα της Κρήτης να πάει καλά. Επέλεξα τον ΟΦΗ και λόγω Γκατούζο. Είναι νεαρός, αλλά έμπειρος προπονητής, ενώ μπορεί να βοηθήσει τον Ραζάκ, γιατί έπαιζε στην ίδια θέση».

Για τη φημολογία πως ο παίκτης είναι του Ολυμπιακού: «Ο Ραζάκ ανήκει σε εμένα και όχι στον Ολυμπιακό. Είναι τώρα στον ΟΦΗ και αν επιθυμεί να τον αγοράσει είμαστε ανοιχτοί σε διαπραγματεύσεις».

Για τους παίκτες που επιλέγουν Ελλάδα: «Ο Γιάγια Τουρέ βοηθήθηκε από την παρουσία του εδώ και τώρα οι παίκτες βλέπουν διαφορετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη χώρα σας παίζεται καλό, τακτικό ποδόσφαιρο και οι παίκτες μαθαίνουν να αγωνίζονται με σωστή νοοτροπία. Υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές που προτιμούν να μένουν στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας και άλλοι που θέλουν να πάνε αλλού για να παίζουν. Εγώ ο ίδιος προτρέπω τους παίκτες μου να πάνε σε κάποιο πρωτάθλημα που μπορούν να παίζουν. Ο Ραζάκ θα βοηθηθεί από την παρουσία του στον ΟΦΗ. Θα τον δουν πολλοί σύλλογοι και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον. Συναντηθήκαμε στη Βαρκελώνη με τον κύριο Πουλινάκη, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ και μιλήσαμε για διαχρονική συνεργασία με τον ΟΦΗ, ο οποίος θα πάρει κι άλλους παίκτες και θα έχει πολλαπλά οφέλη».

Για το αν θα φέρει κι άλλους παίκτες στην Ελλάδα: «Εννοείται. Ακόμα έναν-δύο στον ΟΦΗ (σ.σ. δεν είπε ονόματα) που είναι μια ομάδα που ό,τι κάνει το κάνει με πλάνο και με σωστό προγραμματισμό. Πολλοί ποδοσφαιριστές εξάλλου επιλέγουν τον ΟΦΗ λόγω του Γκατούζο. Δεν έχω αποκλειστική συνεργασία με τον ΟΦΗ. Έρχεται και ένας Ουκρανός στον Λεβαδειακό. Το σχέδιό μου βέβαια είναι να φέρνω παίκτες σε μία ομάδα όπως έγινε για παράδειγμα πέρυσι στον Εργοτέλη με τέσσερις ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την ομάδα να ξεφύγει από τον υποβιβασμό και να πάρει την 7η θέση. Όταν οι παίκτες είναι στην ίδια ομάδα στηρίζουν ο ένας τον άλλο και έτσι βοηθιέται και η ομάδα. Επίσης βελτιώνονται και τα Ελληνόπουλα. Γιατί οι ξένοι φεύγουν, αλλά αυτοί μένουν πίσω και έχουν βοηθηθεί».

Για το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα: «Περιμένω κι άλλες κινήσεις από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Ραζάκ τον Γενάρη, αλλά τότε είχε συμβόλαιο με την Ανζί. Περιμένω λοιπόν, με ενδιαφέρον τα παιχνίδια του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ. Ο Ραζάκ είναι επιθετικός στο παιχνίδι του, πραγματικός μαχητής, όπως ήταν και ο Γκατούζο».

Για το πού θα πάει ο Κώστας Μανωλάς: «Σε όποια ομάδα δώσει τα περισσότερα λεφτά στον Μαρινάκη (γέλια). Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για την Γιουβέντους, αλλά συνήθως όταν γράφονται πολλά δεν καταλήγουν εκεί οι παίκτες. Θα υπάρξουν προτάσεις για τον Μανωλά. Με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη έχω πολύ καλές σχέσεις όπως και με τον Σαββίδη και τους υπόλοιπους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News