default-image

Έως το τέλος Αυγούστου ο φάκελος υποψηφιότητας για το «Μπρούνι Τζάουλι» στο Ηράκλειο

Σπορ
Έως το τέλος Αυγούστου ο φάκελος υποψηφιότητας για το «Μπρούνι Τζάουλι» στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πόλη του Ηρακλείου θα διεκδικήσει τη διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων του 2015. Ο φάκελος υποψηφιότητας θα κατατεθεί έως το τέλος του Αυγούστου ενώ η ανακοίνωση της πόλης, που θα αναλάβει τη διοργάνωση θα γίνει γνωστή τον Οκτώβριο, στη διάρκεια της συνεδρίασης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τις εργασίες του αγωνιστικού προγράμματος της επόμενης χρονιάς.

Ως γνωστό την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο διευθυντής αγώνων της ομοσπονδίας Ανδρέας Γκόγκας, βρέθηκαν στο Ηράκλειο όπου είχαν μια σειρά από επαφές με τους τοπικούς φορείς. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, με τον Βασίλη Λαμπρινό και τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Κουράκη.

Στο σύνολό τους οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών δεσμεύτηκαν να γίνουν σύμμαχοι στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και να συμβάλλουν τα μέγιστα προκειμένου να συσταθεί ένας δυνατός φάκελος, που θα φέρει στην πόλη του Ηρακλείου το σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Εξίσου εποικοδομητική ήταν και η συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης ξενοδόχων, αλλά και με την διοίκηση του σταδίου Ηρακλείου, στο οποίο έγινε και μία καταγραφή των συνθηκών.

Με τη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων, η χώρα μας επιστρέφει και πάλι στη διαδικασία διεκδίκησης διεθνών αγώνων. Η ομοσπονδία έχει διασφαλίσει ότι η ανάληψη της διοργάνωσης δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της ομοσπονδίας, καθώς τα χρήματα έχει ήδη διασφαλισθεί πως θα καλυφθούν από άλλους πόρους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News