Αθλητισμός

Στην Παιανία το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Επισκοπής

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Επισκοπής θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας .  Η αποστολή της ομάδας του Ρεθύμνου θα αναχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή για την  Αθήνα.

Η Επισκοπή θα έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί υπό τις καλύτερες συνθήκες που εξασφαλίζει το άρτιο περιβάλλον των εγκαταστάσεων, ενώ έχει τη δυνατότητα να δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, που αναμένεται να ανακοινωθούν προσεχώς.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Παιανία η Επισκοπή θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 2/8 το Ρεθυμνιακό στις 6.30μ.μ. στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Συνεχίζεται η συνεργασία με Γαϊτάνη

Ο Γιάννης Γαϊτάνης θα είναι και φέτος ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Η ΠΑΕ Επισκοπή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής συνεχίζει την αγαστή συνεργασία που είχε εδώ και δύο χρόνια με τον ορθοπεδικό-χειρουργό, Γιάννη Γαϊτάνη. Ο σύλλογός μας, αφήνεται με ασφάλεια στα χέρια του γνωστού ιατρού και φυσικά αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που προσφέρει αφιλοκερδώς, όταν κι όποτε αυτό κριθεί σκόπιμο».

Στις 4 Αυγούστου ξεκινάνε οι Νέοι

Την προσεχή Δευτέρα 4 Αυγούστου στις 7μ.μ. στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδα Κ19 της Επισκοπής με προπονητές τους Ηλία Μπουλιό και Άρη Παπαδά

Σχόλια