default-image

Με γκολ του Φιγκέιρα ο Πλατανιάς 1-0 την Καλλιθέα

Ποδόσφαιρο
Με γκολ του Φιγκέιρα ο Πλατανιάς 1-0 την Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικηφόρο με 1-0 ήταν το φιλικό παιχνίδι του Πλατανιά με αντίπαλο την Καλλιθέα στην τελευταία φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Το γκολ για τους Χανιώτες πέτυχε ο Ουόλτερ Φιγκέιρα.

Δεν αγωνίστηκαν, για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενοχλήσεων, οι Γουνδουλάκης και Σούκιας καθώς και ο Τσικουδάκης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Από το παιχνίδι αποβλήθηκε ο Ντεντάκης, ενώ η ομάδα των Χανίων παρά την κούραση που ήταν εμφανής έδειξε καλά στοιχεία σε κάποια διαστήματα.

Ο Πλατανιάς Χανίων ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Κοκκαλά, Ζουμπουλάκη, Αγκιλέρα, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Σέχου, Χαλκιαδάκη, Τσοντάκη, Γιακουμάκη, Φιγκέιρα, Ναζλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμη οι: Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Νέπλιακ, Ντεντάκης, Ιτούα, Μενδρινός, Τσουράκης, Μπεριάν, Μαχαμάτ, Μπεριάν, Τόρες.

Φιλικό με Πανιώνιο

Επόμενος σταθμός για τον Πλατανιά είναι η Αθήνα, εκεί όπου την ερχόμενη Κυριακή θα δώσει ένα ακόμη φιλικό. Για την ακρίβεια θα αντιμετωπίσει στις 6μ.μ. στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον Πανιώνιο.

Οι Κρητικοί θα βρίσκονται στην Αθήνα από το πρωί της Κυριακής και οι παίκτες του θα κάνουν χαλάρωμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ το απόγευμα θα διεξαχθεί το φιλικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News