Αθλητισμός

Βεργέτης: «Ήρθαμε εδώ με φιλοδοξία»

Στο δύσκολο έργο που θα έχει αύριο (21:30) ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στη Μάιντς στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Αρκάδων ξεκαθάρισε πως η πρόκριση αποτελεί στοίχημα για την ομάδα του και πως το γήπεδο θα δείξει το φαβορί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλη η ομάδα, η διοίκηση, το επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, είμαστε χαρούμενοι και απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας στο Εuropa League. Στην προηγούμενη φάση απολαύσαμε τα παιχνίδια. Ήρθαμε εδώ με φιλοδοξία. Η Μάιντς είναι οργανωμένη, σε υψηλό επίπεδο και για όλους μας είναι ένα στοίχημα».

Για το πως να περιμένουμε τον Αστέρα: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Ο Αστέρας είναι υποχρεωμένος να αμύνεται όταν δεν έχει τη μπάλα και όταν την έχει, να προσπαθήσει να βγάλει επιθέσεις. Σε κάθε αγώνα φροντίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και στα δύο και ελπίζουμε να μας βγει».

Για τα προβλήματα που έχει ο Αστέρας: «Τα προβλήματα που έχουμε υπάρχουν στη μπάλα. Οφείλουμε να παρουσιάσουμε λύσεις και ανταγωνιστική ομάδα».

«Τα δύο παιχνίδια με τη Ροβανιέμι είναι παιχνίδια που μας κάνουν πιο έτοιμους. Τα επίσημα παιχνίδια σε ωριμάζουν. Η Μάιντς έπαιξε πολλά φιλικά και είχε περισσότερο χρόνο. Εμείς αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την προετοιμασία μας. Εμείς τώρα προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο. Θεωρητικά η Μάιντς είναι η καλύτερη ομάδα που έχει παίξει ο Αστέρας στην Ευρώπη μέχρι σήμερα. Καθρέφτης των πάντων είναι το γήπεδο»

Σχόλια