default-image

Παράσχος: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

Ποδόσφαιρο
Παράσχος: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαφής ήταν ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (21:30) αγώνα κόντρα στη Σαράγεβο για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Europa Leageu: «'Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο προπονητής του Ατρομήτου.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας ρωτήθηκε για το 3-5-2 που χρησιμοποίησε στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αφήνοντας πολλές πιθανότητες να παραταχθεί με τον ίδιο τρόπο και στο αυριανό ματς.

«Συνήθως παίζουμε με το 3-5-2, γιατί θεωρούμε ότι μας ταιριάζει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, και είμαστε αρκετά περισσότερο απειλητικοί για τους αντιπάλους μας», ανέφερε ο Παράσχος και συνέχισε:

«Η εμπειρία είναι με το μέρος μας. Έχουμε μια ομάδα η οποία είναι σχεδόν η ίδια τα τελευταία 2-3 χρόνια κάτι που θεωρούμε ότι είναι ένα πλεονέκτημα. Φυσικά και θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά εάν δεν δεχθούμε γκολ».

Ο Βαγγέλης Νάστος εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου…

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Η Σεράγεβο είναι μια κλάση ανώτερη από την Χάουγκεσουντ. Δεν θα πω πως είμαστε φαβορί αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News