Αθλητισμός

Πήρε Ραντίνοβιτς η Επισκοπή

Νέα δυναμική κίνηση είχαμε σήμερα από την Επισκοπή! Μετά την επιτυχία με την απόκτηση του Νίκολας Βιγιαφάνε (εντός των ημερών θα ανακοινωθεί κι επίσημα), στην Επισκοπή, ήρθε και ο διεθνής μεσοεπιθετικός Μπάλσα Ράντοβιτς...!

Ο Ράντοβιτς που έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα χθες, πέρασε σήμερα από τα γραφεία του συλλόγου και αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο είναι μονοετούς διάρκειας!

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας, για ένα έτος, με τον ποδοσφαιριστή Μπάλσα Ράντοβιτς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι Μαυροβούνιος και προέρχεται από την τοπική Λόβτσεν (ομάδα α' κατηγορίας).

Ο Ράντοβιτς είναι 23 χρονών (γεννήθηκε στις 4/1/1991) και αγωνίζεται σε θέση ακραίου επιθετικού αλλά και πίσω από την επιθετικό».

 «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα σωματείο με τόσο έντονη την αίσθηση οικογένειας. Όλοι οι παράγοντες με έχουν αγκαλιάσει με πραγματικό ενδιαφέρον και είμαι ενθουσιασμένος από την οργάνωση του σωματείου γύρω από όλα τα απαραίτητα θέματα. Είμαι σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο γιατί έχω ήδη συμμετάσχει σε δύο αγώνες του EuropaLeague. Έχω ήδη μια εικόνα της όμορφης πόλης του Ρεθύμνου και είμαι αρκετά ευδιάθετος που θα είμαι κάτοικος αυτής της ωραίας πόλης», δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ποιος είναι ο Μπάλσα Ράντοβιτς:        

Ημ. Γέννησης: 4/1/1991, Ύψος: 1.73    κιλά: 73

Θέση: Ακραίος επιθετικός,

Σεζόν    Ομάδα                            Συμμ.     Γκολ

2009-10: Ιντερμπλοκ (Σλοβενία)      1    0

2010-11: Λόβτσεν (Μαυροβούνιο)    7    1

2011-12: Λόβτσεν (-//-)                 26    3

2012-13: Λόβτσεν (-//-)                 23    2

2013-14: Λόβτσεν (-//-)                 29    3    

Οι διεθνείς του συμμετοχές!

Η έλευση του Ράντοβιτς ανεβάζει κατά πολύ τις προσδοκίες όλων καθώς και των φιλάθλων μας. Ο Μαυροβούνιος είναι διεθνής με την Εθνική Μαυροβουνίου στις μικρές ομάδες των Κ19 και Κ21 και μάλιστα με αξιοσημείωτη συνέπεια.

Ο ποδοσφαιριστής μας είναι βασικότατο στέλεχος μετρώντας 12 εμφανίσεις και 3 τέρματα με την Κ21 και 21 εμφανίσεις και 2 τέρματα με την Κ19.

Και ευρωπαϊκές εμφανίσεις!

Ο Ράντοβιτς δείχνει να είναι έτοιμος σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση. Η ομάδα μας απέκτησε έναν επιθετικό ο οποίος πριν από λίγες μέρες, αγωνίστηκε στο Europa League με τα χρώματα της Λόβτσεν. Η ομάδα του αποκλείστηκε από την Ζελέζνιτσαρ αφού το πρώτο ματς ήρθε ισόπαλο (0-0) ενώ στον επαναληπτικό η Ζελέζνιτσαρ επικράτησε με 1-0.

Σχόλια