default-image

Τέλος και ο Φύσσας από την Εθνική

Ποδόσφαιρο
Τέλος και ο Φύσσας από την Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κλαούντιο Ρανιέρι φέρνει σειρά αλλαγών στα πρόσωπα που στελέχωναν έως τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εκτός Εθνικής τίθεται οριστικά ο Τάκης Φύσσας καθώς καταργείται και το πόστο που κατείχε μέχρι σήμερα.

Ύστερα από μια -πετυχημένη- εξαετία, ο μέχρι τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» αποχωρεί, καθώς δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή του, που λήγει την Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω θέση καταργείται στο εξής, καθώς μετά από απόφαση που πάρθηκε και στο πλαίσιο των αλλαγών που γίνονται στην εποχή Ρανιέρι, δεν θα υπάρχει πλέον τιμ μάνατζερ στην ανδρών.

Ερωτηματικό παραμένει και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Λεωνίδα Βόκολο, αν και φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει στο πόστο του, αφού ο νέος ομοσπονδιακός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα 'χει στο πλευρό του… δικούς του ανθρώπους.

Από 'κει και πέρα μένει να φανεί τι θα γίνει και με τους προπονητές στις μικρές Εθνικές. Ο μόνος σίγουρος είναι ο Κώστας Τσάνας που έχει ειδοποιηθεί πως θα παραμείνει ως τεχνικός στους Νέους, ενώ το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα και με τον Θοδωρή Παχατουρίδη στην Παίδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News